Για να έλθετε στο Νεστόριο και ανάλογα με την περιοχή που διαμένετε ακολουθείτε τις παρακάτω διαδρομές:

1. Από Βόρεια Ελλάδα έρχεστε μέσω της Εγνατίας και βγαίνετε μετά τον κόμβο της Σιάτιστας στον κόμβο 9Α του καθέτου άξονα προς Καστοριά, στην συνέχεια στα 5 Χλμ. στο φανάρι ακολουθείτε την Εθνική Οδό προς Καστοριά μέχρι το Κωσταράζι και στον κυκλικό κόμβο μπαίνετε στον κάθετο άξονα Σιάτιστα – Καστοριά και βγαίνετε στον κόμβο «Μανιάκι» (2η έξοδος για Καστοριά) και αμέσως μετά φτάνοντας στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς - Νεστορίου στρίβετε αριστερά με κατεύθυνση το Νεστόριο, που απέχει από εκεί 20 χλμ.

2. Από Νότια και Κεντρική Ελλάδα έρχεστε είτε από την ΠΑΘΕ μέχρι τον κόμβο του Κλειδίου και μετά ακολουθείτε όπως παραπάνω την Εγνατία, είτε από την Λαμία, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Γρεβενά και από εκεί μέσω της Εγνατίας με κατεύθυνση προς Κοζάνη βγαίνετε πάλι στον κόμβο 9Α του καθέτου άξονα προς Καστοριά και ακολουθείτε την ίδια διαδρομή όπως παραπάνω.

3. Από Ήπειρο έρχεστε μέσω της Εθνικής Οδού Κοζάνης - Ιωαννίνων και μετά την Κόνιτσα και πριν από το Επταχώρι στην γέφυρα Σαρανταπόρου στρίβετε αριστερά με κατεύθυνση το Νεστόριο μέσω Κοτύλης που απέχει από εκεί 32 Km.

Εάν βέβαια δεν θέλετε να ταξιδέψετε με Ι.Χ. αυτοκίνητο μπορείτε να έρθετε:

n Είτε με  λεωφορείο του ΚΤΕΛ : από την Αθήνα (210 5152548) και την Θεσσαλονίκη (2310 595408) εκτελούνται καθημερινά δρομολόγια για την Καστοριά (24670 42515). Το Νεστόριο συνδέεται καθημερινά με την πόλη της Καστοριάς, από την οποία απέχει 25 χλμ., με τακτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ.

n Είτε με αεροπλάνο : με την Ολυμπιακή από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

 

 

Κεντρική Σελίδα n Περιγραφή Ξενώνα n Θέση - Πρόσβαση n Τιμές - Επικοινωνία n  Ιστορική Αναδρομή   Έθιμα - Εκδηλώσεις n Διαδρομές - Αξιοθέατα n Χρήσιμες Πληροφορίες